Over ons

Wie zijn wij…

Fine Fresh Food is opgericht door Gert Verdonk in 2011. Het is geboren uit een passie voor biologisch eten en een heldere visie over duurzaamheid.

De vijf kernwaarden die bij ons centraal staan zijn: Gezondheid, kwaliteit, smakelijkheid, eerlijkheid en duurzaamheid.

Met veel zorg kiezen we onze ingrediënten uit en waar we ze vandaan halen. Veel van onze producten komen momenteel uit Noord Brabant, Den Haag en Midden-Delfland van biologisch-dynamische boeren. We blijven op zoek naar mogelijkheden om respectvol met onze wereld om te gaan. Wij streven ernaar onze maaltijden zo milieuvriendelijk mogelijk aan te bieden. En op die manier bij te dragen aan een groenere wereld, zodat jij als klant die keuze ook hebt! Als je bij ons komt eten vertellen we je graag meer over de reis die jouw eten maakt voordat het op uw bord terecht komt.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Over Fine Fresh Food

Fine Fresh Food staat voor lekker én gezond eten. Biologisch: bereid uit eerlijke verse ingrediënten en op duurzame wijze. Als lunch, aan het einde van de dag of gewoon tussendoor. Geniet van onze slowjuice vruchtensappen, soepen, salades, wraps en spelt sandwiches. Gezellig bij ons in de zaak, om mee te nemen of aan huis te laten bezorgen.

Volg ons