Home Page

Fine Fresh Food

THE GREENEST RESTAURANT
Den Haag
Bekijk ons menu

Fine Fresh Food

Vers, smakelijk, biologisch, voedzaam en eerlijk eten, dat is onze passie! Wij vinden dat echt eten behalve gezond ook lekker moet zijn. Ervaar het zelf en probeer onze soepen, verse salades, wraps, verse groenten of vegan burgers. Voor de kleinere trek neem simpel een einkornboterham met bijvoorbeeld huisgemaakte hummus.

Volg je een vegetarisch, veganistisch, glutenvrij of lactosevrij dieet? Geen probleem, laat het ons weten. Alle gerechten kunnen glutenvrij gemaakt worden. Behoudens de Geitenkaas (die is vegetarisch) en de zalm en kip is de rest van de kaart veganistisch. Geniet ook van onze glutenvrije, suikervrije en vegan brownie, raw fruity-cheesecake en raw worteltaart.

Bekijk ons menu

f34aac9b-b58f-4827-95a5-3a2b23edcd61

 

Slowjuice

Cold-Pressed Juices & more...

 

Slowjuices

green

Vers & gezond

We nemen vitamientjes wel heel serieus bij fine fresh food! Daarom bieden we ook een gevarieerd menu voor groente- en fruitsappen. Kijk toe terwijl het sap vlak voor je neus vers geperst wordt! Immers zijn wij de eerste slowjuice bar in het centrum van Den Haag. Probeer ook een shotje tarwegrassap, een echte boost voor je immuunsysteem.

Final Stage

WELKOM!